ARE YOU HUNGRY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1029 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Are You Hungry. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 2:23 Frikandel was nog bevroren en cheese bacon broodje koud
29 sep 2022 om 6:45 Uur gewacht en eindstand was het totaal niet lekker. Aparte smaak
29 sep 2022 om 0:29 Heerlijk
28 sep 2022 om 9:41 KOUD ONTVANGEN NA VIJF KWARTIER WACHTEN!! Wou niet NOG een uur wachten, dus burger koud gegeten, en frieten weggedonderd. Gewoon zonde, vermoed dat bezorger mijn bestelling aan z'n stuur had gehangen. ZÉÉR teleurstellend.
25 sep 2022 om 22:36 Slecht, wij hebben bijna twee uren op ons eten moeten wachten. Het eten smaakte redelijk
24 sep 2022 om 11:24 Beef burger+bacon+cheese was echt goddelijk, Chicken burger was ook lekker. Bezorger kon het eerst niet vinden maar is gelukt
21 sep 2022 om 6:10 Ik heb geen idee wat in de eten zat maar ben all vanavond all niet lekker door het eten Noooooit meer daar bestellen.
21 sep 2022 om 2:54 Burger was erg goed. Niks op aan te merken. Maar ik bestel hier vaker. En structureel is de Patat gewoon slecht. Probleem dat het slap is. Patat in mijn ogen hoort een beetje cruncy te zijn. Maar ze zijn gewoon altijd slap. Helaas niet de eerste keer
18 sep 2022 om 21:43 Wij zijn normaal gesproken erg te spreken over dit restaurant, maar dit keer niet. De burger zou 100% rundvlees moeten zijn maar volgens ons was het gewoon lamsvlees. Wij vonden het niet lekker. Ook zat mijn vriend 3x op de wc sinds het eten op was.
18 sep 2022 om 20:35 Goed.
16 sep 2022 om 18:43 Broodje was aan de onderkant bijna volledig verbrandt :(
16 sep 2022 om 0:31 Top